over ons

COOSA Crafts is opgericht door Max Wolters en Margreet Kranenborg-Wolters. In 2015 begonnen wij met de verkoop aan particulieren op beurzen in binnen- en buitenland onder de naam COOSA Creatief en bouwden al snel een goede naam op. 

Twee jaar later kreeg het idee om zelf producten op de markt te gaan brengen vorm; COOSA Crafts werd geboren. We begonnen met het ontwerpen en laten produceren van photopolymer clear stamps. Ons eigen merk gilding wax volgde snel, net als zwarte gesso,  embossingfolders en cutting dies volgden. We hopen velen een plezier te doen met onze producten.

Op 30 oktober 2020 werd een agressieve ziekte Margreet fataal, het bedrijf wordt voortgezet door Max.

 

Let op: COOSA Crafts volgt een belangrijke bedrijfspolicy. Om op een gelijke en eerlijke manier zaken te kunnen doen, hanteren wij faire marges waarop de verkoopadviesprijs is gebaseerd. Uiteraard mogen er (beurs-)aanbiedingen gedaan worden, maar er mag niet worden gestunt. Wij zien erop toe dat iedereen die onze producten verkoopt, zich hieraan houdt. Wie hiervan afwijkt, wordt uitgesloten van inkoop bij en verkoop van de producten van COOSA Crafts. Tevens behoudt COOSA Crafts zich het recht voor om de voorraad retour te nemen zonder in discussie te gaan. Het inkoopbedrag wordt dan teruggestort. Wie onze producten verkoopt, wordt geacht hiervan kennis genomen te hebben en onze bedrijfspolicy te aanvaarden.

 

© 2015 - 2021 COOSA Crafts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel